Кіровоградщина: Бюджет Першотравенської сільради поповниться на 200 тисяч гривень

  • 25 вер. 2020 11:41
  • 692
    • Новина Кіровоградщина: Бюджет Першотравенської сільради поповниться на 200 тисяч гривень Ранкове місто. Кропивницький

    Майже 202 тисячі грн щорічно надходитиме до Першотравенської сільської ради Долинського району Кіровоградської області завдяки земельним торгам, проведеним у серпні

    На Кіровоградщині у серпні 2020 року аграрії придбали право оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності площею 27,87 га, що розташована в адміністративних межах Першотравенської сільської ради Долинського району.

    Під час торгів стартова ціна земельної ділянки піднялася до 31% від нормативної грошової оцінки та становить 201,4 тисяч гривень. Ці кошти щорічно надходитимуть до бюджету цієї сільської громади та використовуватимуться на розвиток власних територій. У подальшому угіддя використовуватиметься для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

    Довідково:

    Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах. Інформація про лоти з зазначенням місця розташування земельних ділянок, їхніх площ і кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в розділі Земельні аукціони.