Кінологи та вибухотехніки Нацполіції отримали новий спецтранспорт

  • 24 вер. 2020 14:25
  • 740
    • Новина Кінологи та вибухотехніки Нацполіції отримали новий спецтранспорт Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Сьогодні, 24 вересня, Голова Національної поліції України Ігор Клименко передав поліцейським з різних областей сертифікати на 16 службових авто.
     
    Участь у церемонії вручення спеціалізованих автомобілів взяли перший заступник Голови Нацполіції Євген Коваль, заступник Голови Нацполіції Олексій Руденко, начальник відділу організації кінологічної діяльності Нацполіції Світлана Коломієць, керівники кінологічних та вибухотехнічних підрозділів Національної поліції в областях.
     
    Ігор Клименко зазначив, що Національна поліція намагається постійно оновлювати матеріально-технічну базу підрозділів, аби поліцейські могли ефективно та оперативно виконувати поставлені завдання.
     
    - Є служби, які ми бачимо щодня на вулиці наших міст, а є служби, які працюють дуже тихо, але від ефективності їхньої роботи залежить і розкриття злочинів, і затримання злочинців, і в цілому безпека наших громадян. І такими службами є і вибухотехнічна служба, яка нараховує 270 працівників, і кінологічна служба, які налічує 750 працівників. Тисячі викликів про замінування. І кожен ми розглядаємо, як справжню погрозу нашим громадянам. У нас тисяча собак, частина натренована на наркотики, частина – на вибухові речовини, на розшук осіб, – підкреслив глава Нацполіції.
     
    Ігор Клименко подякував поліцейським за службу та додав, що, враховуючи всі виклики, надзвичайно важливо, наскільки екіпірований особовий склад, які спецзасоби правоохоронці використовують та в яких умовах переміщаються.