ПриватБанк здійснив більше мільйона транзакцій з Європи до України

  • 24 вер. 2020 09:40
  • 616
    • Новина ПриватБанк здійснив більше мільйона транзакцій з Європи до України Ранкове місто. Кропивницький
     
    З початку 2020 року TransferGo та ПриватБанк за допомогою онлайн сервісів здійснили більш ніж 1,1 млн грошових переказів із Європи до України на суму понад 240 мільйонів євро, що на 82 % більше, ніж за відповідний період 2019 року.
     
     
    За даними ПриватБанку, середня сума переказу в 2020 році залишається на рівні 2019 року та становить 220 евро. Що демонструє зростання  попиту користувачів на  цілодобовий і зручний цифровий продукт без відвідування відділень і додаткових дій на стороні отримувача переказу.
     
    - Все більше українців віддають перевагу міжнародним грошовим переказам онлайн з зарахуванням на картку. Так, наприклад, у цьому році більше 1,4 мільйона наших клієнтів скористалися онлайн послугою міжнародних грошових переказів, здійснивши транзакцій на 40% більше, ніж у 2019 році, – коментує Марія Страшко, керівник департаменту міжнародних грошових переказів ПриватБанку.
     
    - Оскільки ринок має досить високий потенціал, разом із нашим партнером TransferGo ми й надалі сприятимемо просуванню міжнародних грошових переказів онлайн, які є зручними для клієнтів.
     
     
    Зарахування переказів TransferGo на картки ПриватБанку проводиться без комісії і 24/7/365. 
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку