Комедія замість трагедії: Яку виставу продемонструють замість "Коріолана"?

  • 22 вер. 2020 13:34
  • 733
    • Новина Комедія замість трагедії: Яку виставу продемонструють замість «Коріолана»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому відмінили постановку драмтеатру імені Франка. Драмтеатр Франка на фестиваль "Вересневі самоцвіти" у Кропивницький не приїде через коронавірус. Про це повідомляє прес-служба театру Кропивницького.
     
    23 вересня о 19 00 повинна була демонструватись вистава «Коріолан» за Шекспіром. Замість цієї постанови на сцені представлять музичну комедію на 2 дії "Севільські заручини" театру імені Кропивницького. 
     
    Любителі театру, які вже придбали квиток на виставу через касу, можуть повернути свої кошти там же, але до 24 вересня 19:00. Містяни, які купили квитки он-лайн, можуть звернутися до того інтернет-ресурсу з цією ж метою. 
    Як повідомляє в.о директора департаменту культури та культурної спадщини Кіровоградської ОДА Людмила Тищенко, кошти за квитки, придбані онлайн, повертаються протягом 3-5 днів.
     
     
     
    Довідково
     
    Севільські заручини
     
    Річард Брінслі Шерідан
    Музична комедія на 2 дії
     
    Режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв України Євген Курман.
     
    Колись давно, за часів галантного Середньовіччя, іспанська Севілья зазнала слави міста закоханих. Лише тут на кожному кроці можна було зустріти палких кабальєро, що віддано стояли під балконами прекрасних дам і співали їм ліричні серенади. Зазвичай суворі батьки намагалися пильнувати своїх гарненьких доньок, приставляючи до них надійних дуеній. Та молодеча спритність може все перевернути догори дригом і поставити літнього батька у, м’яко кажучи, незручне становище, викликаючи справжній сміх у оточуючих. Весела музична вистава створена за відомою англійською класичною комедією. Літня дуенья Маргарита, закрутивши авантюрну інтригу, не лише відводить від своєї молодої господині загрозу шлюбу із підстаркуватим пришелепкуватим нареченим, але й влаштовує собі забезпечене майбутнє, одруживши його на собі.