У Кропивницькому готові надавати екстрену допомогу на найвищому рівні

  • 19 вер. 2020 12:10
  • 1090
    • Новина У Кропивницькому готові надавати екстрену допомогу на найвищому рівні Ранкове місто. Кропивницький

    Після реконструкції у Кропивницькому відкрили травмпункт 

    Про це повідомляє "Утренний город".

    Напередодні Дня міста у Кропивницькій міській лікарні швидкої медичної допомогипісля капітального ремонту відкрили реконструйований травматологічний пункт. Він надає невідкладну допомогу з 1982 року, але від того часу капітального ремонту приміщення тут ще не проводилося.

    Повністю замінені вікна, вентиляційна система, виконано оздоблювальні роботи. Відділення стало доступнішим - за усіма стандартами тут облаштували пандус. Рентгенкабінет облаштований спеціальними броньованими дверима із дотриманням усіх вимог безпеки. Загальна вартість проведених робіт складає 2,4 млн грн.

    На даний час освоєно кошти з міського бюджету у сумі 1,5 млн грн. Крім того, придбано рентгенологічний апарат за рахунок коштів субвенції на соціально-економічний розвиток на суму 6,5 млн грн.

     

    У Кропивницькому відкрили діагностичний центр (ФОТОРЕПОРТАЖ)

    Також зазначимо, що за останніх 5 років ЛШМД отримала сучасний УЗД-апарат та хірургічне обладнання європейського рівня, виконано капітальні ремонти даху урологічного та гінекологічного відділення, а також відкрито інсультний центр, якого так потребувало місто.