Обвинуваченому у вбивстві Діани Хріненко подовжили термін тримання під вартою

  • 18 вер. 2020 17:07
  • 1361
    • Новина Обвинуваченому у вбивстві Діани Хріненко подовжили термін тримання під вартою Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому відбулась акція "Вимагаємо пожиттєве вбивці" по справі Діани Хріненко.
     
    Про це повідомляє Суспільне: Кропивницький
     
    Акція "Вимагаємо пожиттєве вбивці" відбулась біля будівлі Кіровського райсуду Кропивницького. Там мали допитувати свідків у справі вбивства школярки Діани Хріненко з Суботців Знам’янського району. Акцію організували шестеро людей – це кропивничани, які слідкують за розглядом справи і підтримують родину вбитої школярки, розповів Суспільному організатор акції Дмитро Потоцький.
     
    На засідання мати вбитої дівчини Олена Хріненко прийшла з портретом доньки.
     
    Через карантинні вимоги знімальну групу в зал суду не пустили, дозволили залишити там камеру.
     
    Засідання тривало годину. Обвинуваченому подовжили термін тримання під вартою на два місяці. Прокурора судді зобов'язали запросити свідків для допиту на наступне засідання.
     
    Наступне засідання відбудеться 28 листопада.
     
     
     
    Що відомо
     
    Діана Хріненко зникла позаминулого року 24 серпня. Вона пішла на святкування Дня Незалежності, додому не повеpнулась. Пошуки школярки тривали півроку. Торік у березні за 12 кілометрів від Суботців знайшли рештки тіла людини та фрагменти одягу. Те, що вони належать Діані, підтвердили три експертизи.
     
    Підозрюваного у вбивстві дівчини затримали у серпні у Польщі. Це 28-річний житель сусіднього села Новотрепівка. 15 травня обрали склад суду присяжних, який судитиме підозрюваного у вбивстві та зґвалтуванні 16-річної школярки.