У підрозділах ДСНС Кіровоградщини відкрито сім вакансій

  • 17 вер. 2020 19:13
  • 931
    • Новина У підрозділах ДСНС Кіровоградщини відкрито сім вакансій Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у працівниках підпорядкованих підрозділів У ДСНС у Кіровоградській області.
    Роботодавці області потребують 7 працівників на посади начальника чергової частини, інженера, водіїв автотранспортних засобів та машиніста бульдозера (будівельні роботи).
     
    Зокрема, два водія автотранспортних засобів потрібні до пожежно-рятувальної частини на Знам’янщині (заробітна плата – 10163 грн). Також по 1 вакансії водія є актуальними у аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення на Кропивниччині (заробітна плата – 10000 грн) та пожежно-рятувальній частині на Устинівщині (заробітна плата – 6000 грн).
     
    Так, на Кропивниччині потрібні начальник медико-санітарної частини (заробітна плата – 11 100 грн), інженер з нагляду за будівництвом (заробітна плата – 8280 грн) та машиніст бульдозера (будівельні роботи) (заробітна плата – 6448 грн).
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, а також Знам’янської міськрайонної та Устинівської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості