На Кіровоградщині зареєстровано сто вакансій для осіб з інвалідністю

  • 15 вер. 2020 16:05
  • 715
    • Новина На Кіровоградщині зареєстровано сто вакансій для осіб з інвалідністю Ранкове місто. Кропивницький
     
    Станом на 1 вересня 2020 року кількість безробітних з інвалідністю становила 647 осіб. Кількість вакансій, на які можуть бути працевлаштовані особи з інвалідністю (за інформацією роботодавців), станом на 15 вересня 2020 року складає 91 одиницю.
     
    Наразі роботодавці Кіровоградщини потребують працівників для заміщення таких посад: лікар-хірург, лікар-невропатолог, лікар-терапевт, сестра медична, вчитель закладу загальної середньої освіти, практичний психолог, керівник художній, завідувач трупи, артист оркестру (духового, естрадного, народних інструментів, симфонічного та ін.), інженер-проектувальник, логіст, інспектор з кадрів, лаборант (біологічні дослідження), зоотехнік, бухгалтер, інженер з охорони праці, соціальний робітник, менеджер (управитель), менеджер (управитель) з маркетингу, менеджер (управитель) з персоналу, менеджер (управитель) із збуту, менеджер (управитель) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами, лаборант з аналізу формувальних та шихтових сумішей, водій автотранспортних засобів, тракторист, касир-операціоніст, продавець-консультант, муляр, продавець продовольчих товарів, електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування, покоївка, налагоджувальник зварювального й газоплазморізального устаткування, слюсар-сантехнік, електромеханік з ліфтів, електромонтер з експлуатації розподільних мереж, машиніст (кочегар) котельної, прийомоздавальник вантажу та багажу, комірник, вагар, укладальник-пакувальник, охоронник, робітник фермерського господарства, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, прибиральник службових приміщень, прибиральник територій, підсобний робітник, двірник.
     
    Своїм працівникам роботодавці області готові платити від «мінімалки» (5000 грн) до 10000 гривень. Також відкритими є 4 вакансії з неповною занятістю та заробітною платою від 2362 до 2500 гривень.
     
    Варто зазначити, що протягом січня-серпня 2020 року перебував на обліку як безробітний у центрах зайнятості Кіровоградщини 1261 мешканець області з інвалідністю.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Відділ статистики та прогнозування 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості