Роман Тімуш: Родина – найголовніше, що є у моєму житті

  • 14 вер. 2020 16:30
  • 1573
    • Новина Роман Тімуш: Родина – найголовніше, що є у моєму житті Ранкове місто. Кропивницький

    У 2015 році 29-річний Роман Тімуш успішно дебютував на місцевих виборах і був обраний до Кіровоградської обласної ради.

    Роман Сергійович народився у мальовничому містечку на березі Південного Бугу – м.Гайворон. У простій родині, батько працював в установі зв’язку, наразі «Укртелеком», а мама - продавчинею у місцевій крамниці. По закінченню місцевої школи № 5 навчався у столичному коледжі ресторанного господарства. Згодом отримав вищу освіту в Уманському європейському університеті за фахом фінанси та кредит.

    Будучи ще юнаком Роман випробував різні професії: від заправника до адміністратора у ресторані. На сьогодні він є заступником директора ТОВ «НЕО КОНСУЛ». Це будівельна компанія, яка займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Він добре знає, наскільки важко заробляється копійка в родину і працює над тим, аби в його рідному краї з роботою було легше.

    - Наша компанія планує у Гайворонському районі побудувати спортивний комплекс, де діти матимуть можливість розвиватися у різних видах спорту. А для жителів це додаткові робочі місця, - розповідає депутат Роман Тімуш.

    Шлях у політичне життя

    У 2011 році Роман Тімуш знайомиться з відомим українським політиком Олегом Ляшком, який в подальшому і став для Романа сходинкою у політичне життя.

    - Його політика сподобалася мені. В 2012 році Олег Валерійович запропонував мені балотуватися до Верховної Ради у списку від Радикальної партії. На жаль, партія не пройшла тоді до парламенту, але Олег Ляшко як мажоритарник став народним депутатом, а я був у нього помічником у комітетах Верховної Ради. З того часу, крок за кроком я почав допомагати рідній Гайворонщині та її мешканцям, - ділиться політик.

    І завжди поруч у всіх його починаннях опора та підтримка – родина.

    Разом з дружиною виховують сина. За словами Романа, це найголовніше, що є у його житті.

    - До сьогодні дружина трималася подалі від політики. Адже там багато бруду. Але зараз вона навіть думає над тим, аби самій піти у політику, - зазначив Роман Тімуш.

    Що зроблено за період депутатства в облраді?

    У 2015 році Романа Тімуша обрано депутатом Кіровоградської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка. Депутат працює на окрузі номер п’ять та загалом в Гайворонському районі. За цей період, завдяки команді Романа Тімуша, було зроблено: утеплення приміщення ДНЗ № 6 «Веселка» на суму 1 млн 270 тисяч гривень; провели реконструкцію водогону у місті Гайворон; зробили капітальний ремонт, утеплили фасад та замінили котли у Гайворонській музичній школі на суму 3,5 млн гривень; у КЗ Хащуватському ліцеї відремонтовано спортивну залу, на яку витрачено 500 тисяч гривень. Також тривають роботи з утеплення решти дитячих садочків у місті Гайворон.

    - Завдяки злагодженій команді депутатів Радикальної партії Олега Ляшка усіх рівнів, ці кошти були залучені із державного бюджету, сума яких складає 10 млн 700 тисяч гривень. Жодної копійки не було виділено районною владою. Також ми надавали юридичу допомогу жителям району. Жодне свято у школах та садочків не відбулося без моєї участі чи членів моєї команди. І по сьогоднішній день нас запрошують у гості, - ділиться своїми успішними результатами депутат Кіровоградської обласної ради Роман Тімуш.

    Чи братимете участь у місцевих виборах 2020 року?

    - Не є секретом, що я і моя команда Радикальної партії Олега Ляшка братиме участь у цих місцевих виборах. Я особисто буду подавати свою кандидатуру на голову Гайворонської об’єднаної територіальної громади, а команда – депутатський корпус. Щоб і надалі вирішувати проблемні питання жителів нашої громади.Я буду не тільки хорошим господарником, а й чесною, добропорядною людиною - розповів про плани політик.

    Ірина Лягул