У День міста транспорт ходитиме допізна

  • 14 вер. 2020 11:35
  • 896
    • Новина У День міста транспорт ходитиме допізна Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    В День міста пасажирський транспорт Кропивницького курсуватиме довше - це вимога Андрія Райковича, інформує у ФБ міська рада.
     
    Сьогодні, 14 вересня, під час апаратної наради, міський голова Андрій Райкович звернувся до працівників патрульної поліції з проханням під час святкування Дня міста не просто забезпечити контроль громадського порядку, а виконати посилену охорону всіх об'єктів, де відбуватимуться заходи, де буде багато містян.
     
    - Прошу бути максимально уважними і обережними до будь-яких провокацій. Ми разом повинні убезпечити місто від подібних речей, - переконаний міський голова Андрій Райкович також поставив завдання управлінню транспорту та зв'язку міської ради заздалегідь повідомити кропивничанам про перекриття руху в суботу, 19 вересня.
     
    - Оргкомітет повинен узгодити з поліцією всі ці питання і завчасно проінформувати містян, - акцентував очільник міста. - Також переконливо прошу забезпечити роботу “Електротрансу” і маршруток таким чином, щоб люди після 22-ї години змогли дістатися в усі, підкреслюю, в усі райони міста.
     
    Ще одне звернення до Кропивницького ВКГ та КП "Теплоенергетик" - у святкові вихідні забезпечити посилені чергові бригади, аби  мати змогу оперативно реагувати на будь-які виклики.