На Кіровоградщині потрібні фахівці з фізичної культури і спорту

  • 11 вер. 2020 12:38
  • 662
    • Новина На Кіровоградщині потрібні фахівці з фізичної культури і спорту Ранкове місто. Кропивницький
     
    В Україні щорічно у другу суботу вересня професійне свято відзначають працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів, громадських організацій, тренери, спортсменів та просто шанувальники спорту.
     
    Роботодавці Кіровоградщині зареєстрували 5 вакансій пов’язаних з розвитком фізичної культури і спорту.
     
    Зокрема, до поліклінічного об’єднання у Кропивницькому потрібні 2 лікарі з лікувальної фізкультури та спортивної медицини. Вимог до стажу роботи кандидатів на посади немає, проте лікар повинен мати спеціальність «Лікувальна фізкультура та володіти однією з клінічних спеціальностей (кардіолог, травматолог, невропатолог тощо). Заробітна плата – 5 726 грн.
     
    Один з дитячих садочків Кропивницького потребує інструктора з фізкультури для проведення роботи з фізичного виховання дітей відповідно до чинних програм та методик для дітей дошкільного віку. Заробітна плата – 5000 грн.
     
    У той же час у Петровому потрібна сестра медична з лікувальної фізкультури (заробітна плата – 5000 грн), а у Голованівську – тренер-викладач з важкої атлетики (заробітна плата – 5000 грн).
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості