Ще одна школа на Кіровоградщині перейшла на дистанційне навчання

  • 10 вер. 2020 12:48
  • 1558
    • Новина Ще одна школа на Кіровоградщині перейшла на дистанційне навчання Ранкове місто. Кропивницький

    Школу в Новомиргодському районі перевели на дистанційне навчання.

    Про це повідомляє "Утренний город".

    - Школу у Капітанівці Новомиргородського району перевели на дистанційну форму навчання до 15 вересня через діагностований коронавірус у працівника навчального закладу, - повідомила заступниця начальника управління освіти й науки Кіровоградської ОДА Лідія Шатна.

    У школі навчається 323 учня, працює 31 вчитель і 10 осіб технічного персоналу.

    Читайте також: Освіта і пандемія. Що українці думають про дистанційне навчання? (ВІДЕО)

    Головна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук зауважила, що захворювання на коронавірусну інфекцію серед учнів шкіл не зафіксували.

    У школі №14 у Кропивницькому захворіли двоє вчителів. По одному випадку інфікування зареєстрували в навчально-виховному комплексі в Червоному Яру Кропивницького району, ліцеї імені В. Сухомлина в Павлиші Онуфріївського району, школі в Капітанівці Новомиргородського району, дитячій музичній школі в Петровому, а також ліцеї №19 та музичному фаховому коледжі в Кропивницькому, - зазначила Надія Оперчук.

    За її словами, епідеміологи за кожним окремим випадком визначили кола контактних осіб. Їх діагностика методом ПЛР уже розпочалась. У працівників, яких у лабораторному центрі вже встигли обстежити, результати тестувань негативні.