Комп'ютер не буде просто іграшкою! Мала Комп'ютерна Академія ШАГ для дітей 9-14 років!

  • 8 вер. 2020 14:44
  • 931
    • Новина Комп'ютер не буде просто іграшкою! Мала Комп'ютерна Академія ШАГ для дітей 9-14 років! Ранкове місто. Кропивницький

     

    Як батькам зрозуміти, що їх дитина дійсно навчилася необхідним навичкам, які знадобляться у дорослому житті? Для оцінки можна подивитися успіхи в щоденнику. Але що це дасть окрім цифр? Чи буде дитина дійсно готовою до справжнього життя?

     

    Мала Комп'ютерна Академія - це сучасний навчальний заклад, де діти 9-14 років вивчають комп'ютерні науки майбутнього і набувають навички, які стануть основою їх майбутніх професій. В процесі навчання використовується інноваційний проектно-орієнтований підхід, який, на жаль, ще не впроваджений в звичайну шкільну програму. В Україні дуже мало дитячих освітніх закладів, де ефективно використовують дану методику. Діти в Академії не зубрять за підручником і не пишуть контрольні. Вони створюють сайти і додатки, програмують, розкривають творчий потенціал. Батьки учнів бачать не тільки оцінки, але і реальні проекти. Результати інноваційного підходу до навчання дійсно вражають.

     

    Програмування

    Одним з напрямів в академії є програмування. Як казав один з засновників компанії Apple Стів Джобс "Кожному варто навчитись програмувати, адже це навчить вас думати на декілька кроків наперед". Діти у Малій Комп'ютерній Академії вивчають не лише поверхневі можливості комп'ютерного програмування, але й додатково поглиблюються в тему, навчаються логічному мисленню та розширюють перспективу для отримання затребуваної та високооплачуваної професії.

     

    Розробка ігор

    У той час як звичайні школярі годинами втрачають час у комп'ютерних іграх, учні Академії ШАГ навчаються ці ігри створювати. Адже зараз ігрова індустрія є однією з найдорожчих і найприбутковіших у світі! В Академії діти навчаються створювати власні проекти з нуля, від ідеї до фінального результату, який може не лише розважати, а ще й приносити дохід. Популярні ігри з неймовірним успіхом створюють не вундеркінди, а звичайні учні у віці від 9 до 14 років. Вони не перевтомлюються, а батьки не витрачають додаткові кошти - все обладнання для реалізації проекту надає Комп'ютерна Академія ШАГ.

     

    Робототехніка

    Одною з найулюбленіших справ учнів Малої Академії ШАГ є робототехніка. Діти із задоволенням створюють та програмують роботів. За допомогою робочих програм, користуватись якими навчають в академії, роботи можуть орієнтуватися в просторі, знаходити і переміщати предмети, і навіть танцювати.

     

    Разом з нашими викладачами, які є практикуючими ІТ-спеціалістами, ваша дитина відкриє для себе неймовірний світ ІТ індустрії, отримає корисні навички та покращить свою успішність в школі. І не важливо, хлопчик або дівчинка, індустрія активно розвивається і відкрита для усіх бажаючих. Мала Комп'ютерна Академія - це місце, куди хочеться повертатись знову і знову. Подаруйте вашій дитині успішне і щасливе майбутнє.

    Початок занять вже у вересні.

    Ми знаходимось за адресою: вул. Є. Чикаленка 1А, бізнес-центр "Єлисаветград", 3-й поверх, офіс 321.

     

    Більше інформації за телефоном: +38 (095) 009-73-33

    або на сайті: https://krop.itstep.org/