Міський голова Кропивницького закликає містян переходити на автономне опалення

  • 7 вер. 2020 16:43
  • 1757
    • Новина Міський голова Кропивницького закликає містян переходити на автономне опалення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Завдання номер в комунальному секторі — підготовка до опалювального сезону 2020 - 2021, інформує у ФБ міська рада. 
     
    Сьогодні, 7 вересня, під час апаратної наради, міський голова Кропивницького  поставив завдання спеціалістам КП “Теплоенергетик” завершувати роботи на мережах, асфальтувати відрізки, де ще є розриття, і виводити на лінійку готовності базові потужності підприємства. 
     
    Не секрет, що в обласному центрі дуже розбалансована система теплозабезпечення. Є такі багатоповерхівки, де на централізованому опаленні залишилося одна-дві квартири. Подавати тепло в ці оселі стало проблемою, тож очільник міста закликав містян переходити на "автономки". Соціально незахищеним верствам населення допоможуть фінансово, напризволяще не кинуть. Програму часткової компенсації встановлення електричних приладів опалення для малозабезпечених родин, надання допомоги з міського бюджету вже започатковано.
     
    Вказав Андрій Райкович і на необхідності якісної підготовки до зими житлового фонду.
     
     - Це спільна робота ЖКГ, районних в місті рад, квартальних міста, - зауважив Андрій Райкович. - Люди сплачують комунальні послуги і хочуть мати якісне обслуговування відповідно до встановленого переліку. 
     
    Тож завдання для комунальників - готувати під'їзди, засклити вікна, перевірити стан підвалів, позачиняти виходи на дахи та до ліфтового господарства. Також Андрій Райкович наполягає на тому, щоб фахівці управління ЖКГ активізували нормальні партнерські стосунки з будинками ОСББ.