Кропивницький: Активістів запрошують на тренінг "Контроль медичних закупок"

  • 7 вер. 2020 16:07
  • 743
    • Новина Кропивницький: Активістів запрошують на тренінг «Контроль медичних закупок» Ранкове місто. Кропивницький
     
     Учбово-методичний центр захисту прав людини HRTC в рамках проекту «Захист прав пенсіонерів та моніторинг бюджетних витрат по COVID-19 громадським префектами у південних областях України» та громадської кампанії «За чесну медицину» запрошує активних громадян Кіровоградської області на тренінг із застосування сучасних цифрових інструментів для аналізу медичних закупівель та захисту прав пацієнтів поважного віку.
     
    Тренінг відбудеться 9-10 вересня у Кропивницькому. Учасники заходу отримають навички виявлення порушень та оскарження неправомірних дій суб’єктів господарювання, під час закупок за спрощеною процедурою COVID-19. Тренери поділяться досвідом проведення моніторингових досліджень в сфері захисту прав людини і протидії корупції. 
     
    Учасники тренінгу обміняються досвідом та ідеями, візьмуть безпосередню участь в розробці навчальних кейсів на основі реальних історій про порушення прав пацієнтів. Найбільш успішні учасники отримають можливість розробити власну радіопередачу і провести її у прямому ефірі одного з українських радіоканалів.
     
    Враховуючи, що у зв’язку з карантинними вимогами кількість учасників обмежена, лише відібрані учасники отримають запрошення на електронну пошту не пізніше, ніж за день до початку відповідного заходу.