Кіровоградщина: Про що говорили Митрополит Епіфаній з новопризначеним головою ОДА

  • 5 вер. 2020 15:03
  • 949
    • Новина Кіровоградщина: Про що говорили Митрополит Епіфаній з новопризначеним головою ОДА Ранкове місто. Кропивницький
     
    Предстоятель зустрівся з новопризначеним головою Кіровоградської ОДА Андрієм Назаренком. 
     
    У рамках першого архіпастирського візиту до Кропивницької єпархії, 4 вересня 2020 року, Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся з новопризначеним головою Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрієм Назаренком.
     
    На зустрічі також були присутні єпископ Кропивницький і Голованівський Марк, секретар Кропивницької єпархії протоієрей Іван Шубин,  начальник управління комунікацій з громадськістю ОДА Віталій Останній та речниця голови ОДА Олена Данилишин.
     
    Предстоятель помісної Української Православної Церкви привітав Андрія Назаренка з призначенням на відповідальну посаду та побажав йому наснаги і Божої допомоги у праці на благо народу України.
     
    Під час зустрічі було також обговорено ряд актуальних питань, які становлять предмет спільного зацікавлення. Мова йшла про протидію розповсюдженню коронавірусної інфекції, ситуацію на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей і в анексованому Криму.
     
    Окрім того, сторони торкнулися питання психологічної реабілітації українських військовослужбовців, капеланського служіння та патріотичного виховання молоді.
     
    Згодом Митрополит Епіфаній та єпископ Марк провели пресконференцію в офісі Центральноукраїнського бюро новин (CBN), під час якої відповіли на запитання представників ЗМІ.
     
     
    Пресслужба Київської Митрополії
    Української Православної Церкви (ПЦУ)