Кіровоградщина лідирує по виконанню ремонту на дорогах

  • 3 вер. 2020 12:04
  • 579
    • Новина Кіровоградщина лідирує по виконанню ремонту на дорогах Ранкове місто. Кропивницький
     
    Харківську, Херсонську та Кіровоградську області відзначили одними з кращих в Україні з виконання ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення в рамках програми президента Велике будівництво.
     
    Про це у ФБ пише Кіровоградська ОДА.
     
    Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов учора, 2 вересня, під час селекторної наради з головами ОДА.
    Безпосередньо на Кіровоградщині підрядники вже влаштували 50 км верхнього шару покриття на дорогах загального користування місцевого значення. Динаміка виконання робіт у області сягає 67%. При цьому середній показник по Україні - 61%.
     
    Також під час наради розглянули процес ремонтних робіт у школах.
    Голова ОДА Андрій Назаренко доповів міністру, що на Кіровоградщині у всіх п’яти школах, які входять до переліку об’єктів «Великого будівництва», завершуються оздоблювальні роботи. Вони проходять зовні, тож не заважають навчальному процесу. 
     
    Додатково фахівці ОДА розроблять графік завершення будівельних робіт у цих закладах освіти. При цьому Олексій Чернишов наголосив, що у всій Україні школи мають бути введеними в експлуатацію до кінця цього року.