У Кропивницькому «шукали» бухгалтерів

  • 2 вер. 2020 13:05
  • 674
    • Новина У Кропивницькому «шукали» бухгалтерів Ранкове місто. Кропивницький
     
    З метою надання допомоги у забезпеченні кадрової потреби, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості, з дотриманням протиепідемічних заходів, за участі представників ТОВ «Енергоспецсервіс ВП» та Комунального некомерційного підприємства «Кіровоградський обласний протитуберкульозний диспансер Кіровоградської обласної ради» відбулись міні-ярмарки вакансій за професією «бухгалтер», участь у яких узяли 20 безробітних осіб та шукачів роботи.
     
    Заступник директора ТОВ «Енергоспецсервіс ВП» Ірина Подобінська та головний бухгалтер Комунального некомерційного підприємства «Кіровоградський обласний протитуберкульозний диспансер Кіровоградської обласної ради» Надія Авксент'єва розповіли присутнім про основні напрямки діяльності установ та надали інформацію щодо режиму роботи, умов праці, оплати, вимог до претендентів та перспективи кар’єрного росту.
     
    Фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості ознайомили учасників заходу із станом ринку праці, актуальними вакансіям та вимогами, які висувають роботодавці до найманих працівників.
     
    - Міні-ярмарки вакансій сприяють швидкому та ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватися з потенційними кандидатами, а безробітні – отримати відповіді на всі запитання та оцінити запропоновані умови праці, – зазначив Дмитро Петренко, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Під час заходів шукачі роботи напряму спілкувались з роботодавцями, задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді. Більшість з них зацікавилися пропозиціями та отримали запрошення на співбесіду.
     
    Дмитро Петренко, провідний фахівець з питань зайнятості 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості