Єпископа Марка нагородили орденом Покрови Пресвятої Богородиці

  • 2 вер. 2020 11:02
  • 1074
    • Новина Єпископа Марка нагородили орденом Покрови Пресвятої Богородиці Ранкове місто. Кропивницький
     
    29 серпня відбулася урочиста Академія, організована БО "Центрально-Українська Православна Духовно-Соціальна Академія", Чорноморським Козацьким  Військом та Суверенним Християнським Лицарським Орденом Святого Архістратига Михаїла. 
     
    За вагомий внесок у збереження та розвиток духовності в українському суспільстві, жертовне служіння Богу та Україні, козацької відзнакою, орденом Покрови Пресвятої Богородиці, було нагороджено Преосвященного Марка, єпископа Кропивницького і Голованівського. 
     
    Протоієрей Іван Шубин, секретар Кропивницької єпархії, був удостоєний лицарсько-козацької відзнаки, ордену Святого Архістратига Михаїла.
    Владика Марк у своєму архіпастирському слові наголосив на важливості відродження українських духовних традицій, пізнання справжньої історії рідного краю, любові до Бога та свого ближнього.
     
     
    З нагоди святкування Дня Незалежності України, за активну громадську позицію, жертовне служіння громаді та Церкві відзнаками ПЦУ нагородили Володимира Перхуна, Василя Людвіговича Вольфа, Катерину Василівну Нижник, Василя Павловича Гриценка, Давиденко Вікторію Анатоліївну, Сергія Анатолійовича Ламанова та Дмитра Ігоревича Ческидова.
     
     
    Прес-служба Кропивницької єпархії Православної Церкви України