Як запалювала співачка із Кіровоградщини на головному танцполі країни (ФОТО, ВІДЕО)

  • 31 серп. 2020 15:23
  • 2075
  • Стартував новий сезон шоу "Танці з зірками".

    Про це повідомляє “Утренний город”.

    У проєкті беруть участь 14 пар, серед учасниць виконавиця репу Alyona Alyona із Кіровоградщини.

    У першому випуску Санта Дімопулос станцювала зі своїм партнером Максимом Леоновим самбу, Олег Винник та Олена Шоптенко показали пристрасне танго, Юлія Саніна та Дмитро Жук виконали ча-ча-ча, Позитив і Юлія Сахневич виконали віденський вальс, Надія Мейхер і Кирило Васюк - румбу, Арам Арзуманян і Тоня Руденко - ф'южн, Alyona Alyona і Юрій Гуріч - сальсу, Сергій Мельник і Аделіна Делі - танго, Тарас Цимбалюк та Яна Заєць - контемпорарі, Дар'я Петрожицька і Ігор Галуненко - джайв, а Сергій Танчинець і Яна Цибульська — вальс.

    Григорій Чапкіс зазначив, що сальса у виконанні реперки із Кіровоградщини не зовсім вдалася парі, адже культура танцю не було дотримано.

    - Сальса - танець одного руху, все інше це переплетення рук і поз. Але я сьогодні побачив ще щось нове, хуліганський в танці. А з цим я погодитися не можу тому, що культура танцю залишається скрізь і її потрібно дотримуватися, - зазначив консервативний Чапкіс.

    Влад Яма танець похвалив, хоч і зазначив, що все було не дуже добре виконано. Суддя втримався від оцінки техніки, ритмів, ліній і поддержок, оцінивши "кайф від танцю".

    А ось сувора Катерина Кухар розкритикувала пару, викликавши Alyona Alyona на батл, і пообіцяла зачитати реп в наступному ефірі, якщо вони не виправляться і не станцюють добре.

    - Думаю, що ви сьогодні вирішили не зловживати рухами і жестами, хоча від вас кожен з нас чекав якогось хайпа. А ваш танець був схожий на розкидане намисто уявних рухів. Якщо наступного разу ви не станцуете круто, я зачитаю реп. Викликаю вас на батл, - зауважила Кухар.

    За результатами пара Alyona Alyona і Юрій Гуріч набрала 16 балів.

    Вже наступний випуск шоу дивіться у неділю, 06 вересня, о 21 годині на телеканалі 1+1 та підтримайте нашу землячку.