Модні чоловічі окуляри

  • 31 серп. 2020 10:25
  • 799
    • Новина Модні чоловічі окуляри Ранкове місто. Кропивницький
     
      Асортимент чоловічих сонцезахисних окулярів щороку поповнюються десятками нових моделей, що відрізняються унікальним дизайном та якістю виконання. На сьогодні сильному полу у Вінниці доступні окуляри з напівпрозорим та кольоровим склом, моделі з оправою з металу та дерева, а також вироби, виконані у яскравих модних кольорах. Правильно обрані окуляри стануть відмінним доповненням для будь-якого чоловічого образу. Щоб придбати ідеальну модель окулярів, необхідно попередньо дізнатися, які сонцезахисні чоловічі окуляри будуть найбільш популярні у 2020 році. У цій статті, для Вінничан, ми приведемо приклади найбільш модних трендів цього року.

      Окуляри Rey Ban.

      Практично на кожному літньому та весняному модному показі присутні окуляри Rey Ban. Класична модель, окуляри – авіатори, вже більше як 50 років користуються великою популярністю. Як не дивно, за останні декілька років ця модель стала трохи менше затребувана, однак весною та влітку 2020 року авіатори, у місті Вінниця, знову тримають лідерство.
     
    Wayfarer – це ще одна, по справжньому культова модель окулярів Rey Ban, яка з’явилась у далекому 1950 році та с того часу не виходить з моди. Такі окуляри мають бути у гардеробі кожного чоловіка, через те, що вони поєднуються, практично, з кожним стилем одягу.

      Окуляри із світловідбиваючими дзеркальними лінзами.

      Пам’ятаєте культовий фільм «Матриця»? Неперевершений Киану Рівз носив схожі світловідбиваючі сонцезахисні окуляри з дзеркальними лінзами, які в цьому сезоні мають особливу актуальність. При цьому беззаперечним лідером, звісно ж, залишаються дзеркальні авіатори. Вони однаково підходять як стильним молодим чоловікам, так й елегантним джентльменам у віці.
     
    Враховуючи нові тенденції, ця модель придбала деякі ексклюзивні особливості з колекцій прет-а-порте:
    • по-перше, масивність;
    • утилітарну форму, що основана на прямих та перпендикулярних лініях;
    • форм – фактор, що нагадує маску;
    • підкреслену богемність;
    • ретроспективу стилю.

      Окуляри з прозорим склом.

      Якщо раніше окуляри носили виключно для корекції зору, то на сьогодні прозорі окуляри без діоптрій є повноцінним елементом чоловічого стилю.

      Окуляри over – size.

      Моделі з непропорційно великим склом будуть популярні і в цьому році. Чим більший розмір окулярів, тим більш стильним складеться образ. Якщо ж ви обираєте класику, то обирайте крупні окуляри з квадратними або з троки закругленими лінзами.

      Футуристичні окуляри.

      В останні декілька років оригінальні окуляри «з майбутнього» були на показах багатьох модних домівок. Ця модель не дуже поширена серед чоловіків Вінниці, але завжди знайдуться сміливці, які забажають їх носити.

      Окуляри в стилі ретро.

      Таких моделей існує дуже багато – ленони, сліпці, тішейди – й всі вони з’явилися в ті роки, коли чоловіки тільки почали носити сонцезахисні окуляри. Влітку 2020 року ретро – окуляри знову опиняться на піці своєї популярності. Це стосується, в першу чергу, круглих окулярів, які ідеально підходять джентльменам з правильними рисами обличчя. В тишейдах превалює класична форма, але є й спільні риси з трендовими ідеями:
    • крупні форми лінз;
    • насичений колір скла та форма, що нагадує маску;
    • яскраві елементи обробки з декоративним оформленням;
    • запропоновані моделі з кольоровими лінзами;
    • форм – фактор повинен мати тонку й масивну оправу.

      Спортивні окуляри.

      Такі моделі завжди користувалися особливою популярністю серед вінничан і не тільки. Сонцезахисні окуляри в спортивному стилі створені для чоловіків, які ведуть активний образ життя та піклуються про своє здоров’я. Спортивні сонцезахисні окуляри мають специфічну форму, і одягати їх на прогулянку по місту, нелогічно. Частіше за все це обтічна форма, вузькі окуляри, які закривають виключно самі очі. Всі відомі спортивні бренди, пропонують гарні та оригінальні моделі. Не варто змішувати стилі та надягати такі окуляри під джинси або сорочку, це буде виглядати безглуздо. Шорти та футболки, маски, ось що підійде до спортивних окулярів.

      Стара добра классика.

      Сонцезахисні окуляри в класичному стилі ніколи не будуть забуті. Моделі з оправами повністю виповнені у чорному кольорі, які стали такі улюблені, будуть залучені у весняно – літніх показах багатьох модних домівок. Вони незамінні для більшості чоловіків, які бажають зробити свій образ по справжньому неперевершеним.
     
    Що стосується оправ, тут варто виділити такі тенденції:
    • моделі окулярів з роговою чи дерев’яною оправою;
    • круглу форму;
    • єдину лінзу в форм – факторі «напівмаски»;
    • форму більше звичайної, сувору, овальну або прямокутну;
    • в моді також тонкі елегантні оправи;
    • модною деталлю вважаються яскраві дужки, декоративні елементи та завитушки.
      Отже, такий аксесуар як окуляри, вже давно перестав бути просто засобом захисту очей від сонця, зараз вони є модним доповненням образу. Весною та влітку 2020 року буде актуально безліч самих різноманітних моделей сонцезахисних окулярів. У Вінниці є з чого обирати, головне зробити це вірно. Успіху!