Файно маркет дякує захисникам України

  • 25 серп. 2020 14:53
  • 1213
  •  
    Файно маркет вітає захисників України з Днем Незалежності
     
    Напередодні 29 річниці незалежності України мережа супермаркетів Файно маркет разом із ГО Серця матерів Кіровоградщини реалізували спільний соціальний проєкт. Основна мета якого - підтримати наших захисників, які перебувають на сході України. 
     
    Вправні пекарі Файно маркет протягом всього дня випікали смачну та солодку здобу для наших героїв. 300 шт. печених смаколиків передано нашим захисникам, які зараз перебувають в Авдіївці та Пісках. 
     
    Окрім по-домашньому смачної випічки нашим героям направлено більше як 200 дитячих малюнків. За ініціативою Файно маркет, кожна дитина Кіровоградщини мала змогу долучитися до цього соціального проєкту та створити свій власний  художній шедевр на тему миру та патріотизму. Всі маленькі художники отримали у подарунок солодощі. 
    Файно маркет дякує дітям та батькам за активну участь.  
     
    Солодка випічка від Файно маркет та дитячі малюнки зі словами вдячності та підтримки напередодні Дня Незалежності України передані  нашим захисникам Дарією Ільїною, яка після загибелі сина стала волонтеркою та постійно їздить до зони АТО. 
     
    Файно маркет дякує всім захисникам, які перебувають на сході України, для нас ви справжні герої. Нехай ця смачна випічка та яскраві дитячі малюнки підтримають ваш бойовий дух та нагадають, що на вас чекають вдома.
     
    Дякуємо  вам, наші герої!