З Україною в серці: У Кропивницькому відбувся Парад вишиванок (ФОТОРЕПОРТАЖ)

  • 25 серп. 2020 08:56
  • 1587
    • Новина З Україною в серці: У Кропивницькому відбувся Парад вишиванок (ФОТОРЕПОРТАЖ) Ранкове місто. Кропивницький

    З нагоди Дня незалежності України у Кропивницькому відбулася одинадцята Хода вишиванок.

    Про це повідомляє "Утренний город".

    Незабутні враження й миттєвості, невимушене спілкування, щирі емоції пережив кожен учасник заходу. Неповторне відчуття єднання саме цього дня неймовірно надихає, додає сил і впевненості в боротьбі за свободу, за вільну Україну.

     

    Колона у традиційному вишитому вбранні вирушила від Соборної площі до площі Героїв Майдану. Під час Ходи учасники співали українські пісні, Гімн та різні патріотичні гасла.

     

     

    - Радісні посмішки, теплі обійми, миттєвості довгоочікуваних зустрічей, незабутні святкові миті та світлини на згадку ще довго зігріватимуть наші душі й серця та надихатимуть на нові звершення. Всім українцям хочеться побажати, щоб вони були гідними подвигу наших славних Героїв усіх часів і тих мільйонів українців, які віддали своє життя в боротьбі за Українську Державу. Прокидаючись, ми пам'ятали про тих воїнів, які тримають мирне небо над нами, і щоб кожен свій день ми проживали, роблячи хоча б якийсь невеликий внесок у нашу спільну Перемогу над одвічним ворогом, - зазначила депутатка-націоналістка Олена Скочко.

     

     

     
     

     

     

    Організатори заходу - Кропивницька міська організація ВО "Свобода"