Обрано директорів на головні культурні посади області

  • 20 серп. 2020 11:26
  • 930
    • Новина Обрано директорів на головні культурні посади області Ранкове місто. Кропивницький

    У Кропивницькому відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад.

    Про це повідомляє "Утренний город".

    Було оголошено конкурс на заміщення вакантних посад, а саме директорів Кіровоградської обласної філармонії, Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського та Кіровоградського обласного центру народної творчості.

    До 07 серпня 2020 року треба було подати пакет документів із заявою про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, згідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографією; копією документа, що посвідчує особу; копіями документів про вищу освіту; двома рекомендаційними листами довільної форми; мотиваційним листом довільної форми.

    І ось на сайті Кіровоградської обласної ради можна ознайомитися із претендентами на ці посади.

    Очолити обласну філармонію є двоє претенденток: діюча очільниця обласного краєзнавчого музею Наталія Агапєєва та викладачка музичного коледжу з Кропивницького Ярина Долінко.

    За крісло директора Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського боротимуться нинішня в. о. директора цього закладу Валентина Животовська та адміністраторка ресторану «Шенген», яка має має освіту за спеціальністю "Бібліотечна справа" та досвід роботи у бібліотечній сфері 15 років Оксана Федоренко.

     

    Та найбільше претенденток на місце директора Кіровоградського обласного центру народної творчості. Документи подали: головна спеціалістка відділу освіти, молоді і спорту, культури і туризму Первозванівської сільської ради Тетяна Назаренко, директорка ТОВ "Гарбузенко" та дизайнерка одягу Оксана Гарбузенко,  колишня начальниця відділу культури, туризму та культурної спадщини Кропивницької РДА Ольга Ковальова, журналістка і редакторка, учасниця проєкту «Баба Єлька» Світлана Листюк та завідувачка сектору культури, молоді і спорту Вільшанської РДА Олена Михайлова.

    Конкурсна комісія з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Кіровоградського обласного Центру народної творчості розглянула подані документи і до подальшої участі в конкурсі подано дві кандидатури, а саме колишня начальниця відділу культури, туризму та культурної спадщини Кропивницької РДА Ольга Ковальова та завідувачка сектору культури, молоді і спорту Вільшанської РДА Олена Михайлова.

    І в результаті маємо: на зайняття посади директора Кіровоградської обласної філармонії переможцем визначено Наталію Агапєєву;                          

    на посаду директора комунального закладу «Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського – Валентину Животовську.  

    І вже найближчим часом дізнаємося, хто очолить Кіровоградський обласний центр народної творчості.