Харківські оперативники затримали двох зловмисників із Кіровоградщини

  • 19 серп. 2020 13:07
  • 615
    • Новина Харківські оперативники затримали двох зловмисників із Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький

    Напередодні працівники Управління карного розшуку отримали інформацію про те, що зловмисники після скоєння злочину направилися до Харківщини.

    Про це повідомляє  відділ комунікації поліції Харківської області.

    Відділ комунікації поліції Харківської області

     © Харківська область: https://hk.npu.gov.ua/news/zavolodinnya-avtotransportom/xarkivski-operativniki-zatrimali-dvox-zlovmisnikiv-yaki-vikrali-avtivku-u-kirovogradskij-oblasti/

    18 серпня 2020 року до Новгородківського ВП ГУНП в Кіровоградській області звернувся  мешканець  села Верблюжка. Чоловік заявив про те, що вночі  невідомі незаконно заволоділи його автомобілем ВАЗ 2110 «Богдан». Інформацію за вказаним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

    Харківські оперативники отримали інформацію, що особи, які скоїли злочин, на викраденому автомобіль виїхали  у напрямку Харківської області.

    Співробітники відділу з розкриття незаконних заволодінь транспортними засобами Управління карного розшуку обласного главку поліції в результаті проведення оперативних заходів затримали двох мешканців села Верблюжка Кіровоградської області 16 та 19 років. Зловмисники раніше вже були судимі  за скоєння майнових злочинів.

    Автомобіль вилучено та розміщено на штрафмайданчику.      

    Затримані передані поліцейським Кіровоградщини, які проводять за фактом їх злочинної діяльності досудове розслідування.

    На теперішній час правопорушники перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Кіровоградської та Харківської областей.