Файно маркет підтримує людей похилого віку Кіровоградщини

  • 19 серп. 2020 11:46
  • 706
    • Новина Файно маркет підтримує людей похилого віку Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мережа супермаркетів Файно маркет являється яскравим представником сучасного соціально відповідального бізнесу Кіровоградщини.
     
    За роки діяльності мережі вже реалізовано безліч благодійних проєктів. Сьогодні одним із пріоритетних напрямків Файно маркету визначено підтримку людей похилого віку. На жаль, в нашому регіоні, як і в країні в цілому, пенсіонери являються соціально вразливою й незахищеною верствою населення, яка потребує особливої підтримки та піклування. Саме з цією метою Файно маркет запроваджено обласну програму підтримки людей похилого віку.
     
    15 000 пенсіонерів Кіровоградщини вже отримали та скористалися соціальними картками від Файно маркет. Картка дає можливість придбати товари в супермаркетах мережі Файно маркет зі спеціальною знижкою -10%. Скористатися карткою можна щодня з 9 до 13 години. Для отримання соціальної картки необхідно звернутися до магазину Файно маркет, заповнити анкету та пред’явити пенсійне посвідчення.
    Перелік магазинів в яких можна отримати соціальну картку пенсіонера:
     
    Дати 20,21, 22 серпня з 9.00-18.00
    Кропивницький пров. Великовисківський, 1/103 біля старого Автовокзалу
     
    Область
    м. Олександрія, вул. 6-го грудня, 139а
    м. Знам"янка, вул. Грушевського, 14
    м. Велика Виска, вул. Центральна, 68
    с. Соколівське, пр. Соколівський 8а
    смт. Ольшанка, вул. Центральна, 9
     
    Якщо в вашій родині або по сусідству проживає людина похилого віку, яка потребує підтримки, розкажіть їй про соціальну програму від Файно маркет. Додаткова знижка -10% на товари повсякденного споживання може бути суттєвою економією для щомісячного бюджету пенсіонера.
    Робити добриві справи легко. Будьте уважні до своїх рідних та людей, які проживають поруч з вами, дотримуйтесь принципу добросусідства.