Кіровоградщина: Хто продовжить боротьбу за крісло директора обласного центру народної творчості

  • 18 серп. 2020 16:16
  • 970
    • Новина Кіровоградщина: Хто продовжить боротьбу за крісло директора обласного центру народної творчості Ранкове місто. Кропивницький

    У Кропивницькому відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад.

    Про це повідомляє "Утренний город".

     

    Було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади, а саме директора Кіровоградського обласного центру народної творчості.

    До 07 серпня 2020 року треба було подати пакет документів із заявою про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, згідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографією; копією документа, що посвідчує особу; копіями документів про вищу освіту; двома рекомендаційними листами довільної форми; мотиваційним листом довільної форми.

    І ось на сайті Кіровоградської обласної ради можна ознайомитися із претендентами на цю посаду.

    П'ятеро претенденток подали документи: головна спеціалістка відділу освіти, молоді і спорту, культури і туризму Первозванівської сільської ради Тетяна Назаренко, директорка ТОВ "Гарбузенко" та дизайнерка одягу Оксана Гарбузенко,  колишня начальниця відділу культури, туризму та культурної спадщини Кропивницької РДА Ольга Ковальова, журналістка і редакторка, учасниця проєкту «Баба Єлька» Світлана Листюк та завідувачка сектору культури, молоді і спорту Вільшанської РДА Олена Михайлова.

    Сьогодні конкурсна комісія розглянула подані документи і до подальшої участі в конкурсі подано дві кандидатури, а саме колишня начальниця відділу культури, туризму та культурної спадщини Кропивницької РДА Ольга Ковальова та завідувачка сектору культури, молоді і спорту Вільшанської РДА Олена Михайлова.

    Про подальший хід подій читайте в наступних матеріалах сайту "Утренний город".

    Читайте також: Кіровоградщина: Стало відомо, хто претендує на головні культурні посади області

    Ірина Лягул