Безробітні Кіровоградщини мають змогу вчитися на платформі Coursera

  • 18 серп. 2020 16:30
  • 845
    • Новина Безробітні Кіровоградщини мають змогу вчитися на платформі Coursera Ранкове місто. Кропивницький
     
    Понад 300 безробітних Кіровоградщини зареєструвались для проходження безкоштовного онлайн навчання на міжнародній освітній платформі Coursera.
     
    Онлайн освіта від провідних університетів та компаній світу: понад 300 безробітних Кіровоградщини зареєструвались на Coursera
     
    Самовдосконалення: понад 300 безробітних Кіровоградщини зареєструвались для проходження безкоштовного онлайн навчання
     
    У період оголошеного карантину, глобальна освітня платформа Coursera надає унікальний шанс безробітним громадянам безкоштовно пройти онлайн курси від найкращих викладачів університетів всього світу. Це гуманітарні науки, психологія, підприємництво, економіка, ІТ-технології та багато іншого, що дає можливість працездатним особам отримати додаткові знання та розвинути навички для більш успішного працевлаштування. Особи, які скористалися можливістю та приєдналися до програми через запрошення Державної служби зайнятості можуть обрати будь-який напрям поглиблення рівня знань, оскільки до їхньої уваги – понад 4000 навчальних програм та спеціалізацій.
     
    Навчання на Coursеra є асинхронним, тобто студенти можуть переглядати лекції чи робити домашні завдання в різний, зручний для них час, на відміну від синхронних курсів, в яких студенти та викладач взаємодіють одночасно у чітко визначеному вузькому часовому проміжку.
     
    Тривалість курсів на платформі Coursera є різною: від шести до десяти тижнів. Навчання містить відеолекції, консультації, обговорення на форумах, завдання та тести. Після успішного закінчення курсу слухачі отримують сертифікати.
     
    Серед безробітних Кіровоградщини вже 327 осіб виявили бажання та зареєструвалися на платформі для проходження безкоштовного онлайн навчання.
     
    Крім того, є мешканці Кіровоградщини, які вже закінчили навчання. Зокрема, мешканка Знам’янки Олександра Г. успішно пройшла навчання за курсом Presentation Skills: Speechwriting, Slides and Delivery, а жителька Світловодська Юлія П. завершила курс Grammar and Punctuation.
     
    Також серед зареєстрованих безробітних є мешканці Кіровоградської області, які вже завершили навчання принаймні за одним курсом на освітній платформі Coursera та наразі продовжують навчання за іншими курсами чи спеціалізаціями. Так, олександрійка Інна Д. закінчила навчання за курсом «Основи фотографії» і нині продовжує навчання з психології комунікації. Світловодчанин Павло Л. здобув нові знання на курсі «Искусство разработки на современном C++» і зараз активно вдосконалює професійну майстерність за іншими цільовими курсами з ІТ-технологій. Мешканець Новомиргорода Олексій Ш. пройшов навчання за курсом Improve Your English Communication Skills та продовжує освоювати програмування, а також англійську мову. Анна К., також мешканка Новомиргорода, завершила курс «Психология межгрупповых отношений» і продовжує навчання за іншим спрямуванням.
     
    З більш детальною інформацією щодо проходження навчання та реєстрації на глобальній освітній платформі Coursera, ви можете ознайомитись за посиланням.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості