Відтепер українці активно знімають готівку на касах супермаркетів

  • 18 серп. 2020 09:00
  • 518
    • Новина Відтепер українці активно знімають готівку на касах супермаркетів Ранкове місто. Кропивницький
     
    За два тижні серпня українці зняли на касах мережевих торгових точок майже 4 млн грн готівки.
     
    За перші два тижні після запуску ПриватБанком послуги “Готівка на касі <https://privatbank.ua/hotivka-na-kasi>” на касах магазинів національних торгових мереж Сільпо, Фора і VARUS, українці зняли через торгові POS-термінали 3,9 млн грн готівки.
     
    Як повідомив керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов, кількість користувачів нового сервісу за 14 днів досягло 15 тисяч. В середньому, українці на касах торгових точок отримують готівкою 280 грн, при цьому, середній чек покупки у користувачів цієї послуги становить 85 грн.
     
    Для того щоб зняти готівку на касі магазину, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською картою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.
     
    Нагадаємо, з 1 серпня ПриватБанк при партнерстві з Mastercard розширив можливості послуги “Готівка на касі  https://privatbank.ua/hotivka-na-kasi>” - отримання грошей з банківських карт на касах торгових точок - в магазинах
    національних мереж Сільпо, Фора і VARUS. Пілотний проект cash in POS був запущений в Україні ПриватБанком і Mastercard в партнерстві з АЗК WOG в січні 2019 року.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку