У Кропивницькому оголосили благодійну акцію "Збери дітям наплічник"!

  • 17 серп. 2020 10:20
  • 725
    • Новина У Кропивницькому оголосили благодійну акцію «Збери дітям наплічник»! Ранкове місто. Кропивницький
     
    Готуєте дитину до школи? Збираєте доньці чи синочку портфелика? Купіть заивии пенал та десяток зошитів - і даваите разом зберемо ранець для школяриків із багатодітних родин!
     
    За пару тижнів – перше вересня, і до шкіл у Кропивницькому піде понад три тисячі дітеи, які живуть у багатодітних родинах. Тому активна громадськість вирішила підтримати школяриків!
     
    Долучаитеся! Особливо якщо живете у мікрораионі Пацаєва-Волкова або Жадова-Попова! Приносьте набір олівців, яскравии пенал, фарби чи зошити - і даваите разом зробимо добру справу! - закликає ресторатор Володимир Кравчук. Він пропонує свою кав‘ярню-магазин "Краіна кави та чаю" по вулиці Пацаєва як місце збору шкільного приладдя.
     
    Ви можете або принести канцтовари з дому, або купити іх на першому поверсі торгівельно-розважального центру, де працює "Краіна кави та чаю" - у новому "АТБ" або у дитячому магазині там же, поруч. Везете своіх дітеи у Crazy Land?! Зробіть приємність і хлопчикам та дівчаткам, чиі родини збирають до школи чотирьох, п’ятьох, шістьох і більше діток! Зупиніться на першому поверсі і залиште канцтовари на спеціальніи стіиці у магазині "Краіна кави та чаю" - для акціі "Збери дітям наплічник!".
     
    Що можна принести?!
    - олівці, пластилін, фарби, щіточки;
    - зошити, альбом для малювання;
    - пенал, підставка для книжок;
    - кульова ручка, лініика;
    - гумка, ножниці, клеи;
    - інші канцтовари.
     
    Збір триває до 22 серпня включно, а вже з вівторка 25-го організатори вручать зібране приладдя разом із Управлінням молоді та спорту хлопчикам та дівчаткам у багатодітних родинах. Організатори акції дякують Катерині Черкаській і всіи команді управління за підтримку акціі "Збери дітям наплічник!"
     
    Із питаннями та пропозиціями можна звертатися до Володимира Кравчука: 0 (50) 540 54 83. Магазин "Краіна кави та чаю" працює на першому поверсі торгівельно-розважального центру "City Point" (там, де АТБ та Crazy Land) цілодобово.