У Кропивницькому Андрій Райкович привітав байкерів (ФОТО)

  • 16 серп. 2020 09:40
  • 951
    • Новина У Кропивницькому Андрій Райкович привітав байкерів (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Міський голова Кропивницького Андрій Райкович привітав учасників мотофестивалю “КропБайкФест”, інформує у ФБ міська рада.
     
    Триденний фестиваль байкарів “КропБайкФест” стартував у Кропивницькому в п’ятницю, 14 серпня. Його в обласному центрі проводять вдруге.
    Цьогоріч на популярний фест з’їхались учасники не тільки з багатьох міст України, а і гості з Білорусії. Андрій Райкович підтримує байкерів, як рух, що демонструє прагнення до внутрішньої свободи. 
     
    У суботу, 15 серпня, шанувальники залізних коней організованою колоною з декількох сотень найрізноманітніших транспортних засобів, проїхалися вулицями Кропивницького і фінішували на площі Героїв Майдану. Тут разом з очільником міста вони вшанували пам’ять борців за волю України - Героїв Небесної Сотні, поклали до пам’ятного знаку живі квіти.
     
     
    Андрій Райкович у своєму вітальному слові висловив переконання, що “КропБайкФест” має гарне і довге майбутнє.
     
    - Ви сьогодні розбудили наше місто! Я переконаний, що не лише мені було приємно чути потужний рев двигунів ваших байків, відчути їхню енергію, - відзначив міський голова. - Я бажаю вам не втратити цього драйву життя, поклику до швидкості і свободи. Бажаю довгого і насиченого життя “КропБайкФесту”!