Безроботні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на електрозварника суднового

  • 14 серп. 2020 12:37
  • 731
    • Новина Безроботні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на електрозварника суднового Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості пропонує пройти навчання за професією «Електрозварник судновий».
     
    Електрозварник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато що – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки.
     
    Безробітні Кіровоградщини, які вже мають фах електрозварника, можуть безкоштовно підвищити кваліфікацію та отримати спеціальність «Електрозварник судновий». Професію можна здобути за сприяння служби зайнятості на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання починається 17 серпня поточного року. 
     
    Курс навчання триватиме 2,5 міс.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    • професійно-технічна освіта «Електрогазозварник, 3 розряд»,
    • вік особи не менше 18 років,
    • стаж роботи на судоремонтному заводі не менше 1 року,
    • медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi