ПриватБанк визнаний найкращим українським цифровим банком в рейтингу Global Finance

  • 14 серп. 2020 11:10
  • 637
    • Новина ПриватБанк визнаний найкращим українським цифровим банком в рейтингу Global Finance Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк визнаний найкращим українським цифровим банком 2020 року в рейтингу World’s Best Digital Banks , який проводить американський журнал Global Finance. До рейтингу потрапили найбільш інноваційні банки країн Європи, Америки, Африки та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.
     
    Як повідомляє видання, регіональний рейтинг був складений за такими критеріями, як ефективність стратегії залучення та обслуговування цифрових клієнтів, зростання користувачів цифрових сервісів, а також дизайн і функціональність мобільних додатків та веб сайтів банків.
     
    - У цьому році глобальна пандемія прискорила перехід до цифрового банкінгу, але далекоглядні банки вже були на цьому шляху, - зазначив Джозеф Д.Джаррапуто, видавець і президент Global Finance. - До рейтингу кращих світових Digital Bank були обрані фінустанови, які ведуть ринок в новий світ банківської справи.
     
    - За останні три роки кількість активних користувачів Приват24 зросла з 6 до 11 мільйонів клієнтів. Наш цифровий банк став невід'ємною частиною повсякденного життя українців, - відзначив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл. - Сьогодні оновлений на принципово новій платформі Приват24 стає центром цифрової екосистеми клієнта, де можна отримати всі необхідні послуги, не лише банківські.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку