Юрій Біланюк залишає посаду пресаташе ФК «Олександрія»

  • 9 серп. 2020 08:04
  • 1017
    • Новина Юрій Біланюк залишає посаду пресаташе ФК «Олександрія» Ранкове місто. Кропивницький

    У футбольному клубі «Олександрія» провели на заслужений відпочинок Юрія Біланюка, який багато років був його пресаташе. Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Олександрія».

     

    Юрій Біланюк – випускник Кіровоградського педагогічного інституту імені Пушкіна (нині – Центральноукраїнського педуніверситету імені Винниченка). У різні роки працював у студентському театрі «Резонанс», очолював будинок культури «Світлопільський» в Олександрії та місцеву філію КІРУЕ, стояв біля витоків перших в СРСР та в Україні конкурсів краси. Однак головною його пристрастю залишається футбол.   

     

    – Шановний Юрію Фадейовичу, 30 років свого життя Ви присвятили футболу. На Ваших очах на футбольній мапі України народжувалася нова команда. Саме Ви одним із перших стояли біля витоків відродження олександрійського футболу і зробили чималий внесок в популяризацію цього виду спорту не лише у нас в місті, але й далеко за його межами. Ви — незмінний пресаташе команди. Завжди сучасний, самовідданий, принциповий. Справжній приклад високого професіоналізму. Ви – гордість футбольного клубу, Ви, без перебільшення, Легенда «Олександрії»! Ви кожного разу доводили, що футбольний клуб – це не лише гравці на полі, це життя за межами стадіону. Телепрограми, газети, радіо, робота із вболівальниками… Вашій працьовитості і сьогодні позаздрять більш молоді колеги…

     

    Сьогодні для Вас настав час відпочити й пожити у власне задоволення на заслуженій пенсії. Колектив футбольного клубу «Олександрія» щиро вдячний Вам та цінує кожен рік, який Ви провели у складі великої футбольної родини, - йдеться в тексті, опублікованому на сайті ФК «Олександрія».

     

    Читайте також: Як юні баскетболісти проводять «Олімпійське літо».