Кіровоградщина: впродовж доби ліквідували чотири пожежі у житловому секторі

  • 7 серп. 2020 11:35
  • 673
    • Новина Кіровоградщина: впродовж доби ліквідували чотири пожежі у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи області 4 рази гасили пожежі на території приватних домоволодінь. Про це повідомляє пресслужба У ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    На вулиці Центральній смт Добровеличківки зайнялись домашні речі та господарча споруда на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківки та місцевої пожежної команди с. Липняжки локалізували та ліквідували займання.
     
    Бійці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівки спільно з місцевою пожежною командою с. Цвітного ліквідували загоряння дров та господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. С. Неживого с. Цвітного Олександрівського району. 
     
    Пожежу даху прибудови до житлового будинку та даху лазні на території приватного домоволодіння по вул. Береговій м. Олександрії загасили пожежники 2-го ДПРЗ м. Олександрія.
     
    Вже 7 серпня о 00:25 надійшло повідомлення про загоряння даху господарчої будівлі на прибудинковій території багатоквартирного двоповерхового житлового будинку по вул. 30 років Перемоги с. Бережинки Кропивницького району. Бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницького, залучені до гасіння пожежі, приборкали вогонь.
     
    В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.