На Дніпропетровщині ремонтують дорогу Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв

  • 6 серп. 2020 09:03
  • 499
    • Новина На Дніпропетровщині ремонтують дорогу Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Дніпропетровщині капітально ремонтують 14,5 км траси Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв, про це інформує Урядовий портал
     
     
    На Дніпропетровщині у розпалі ремонт дороги національного значення, яка сполучає Дніпропетровську та Миколаївську області. Нині роботи тривають на ділянці у понад 14,5 км від Кривого Рогу до межі з Миколаївщиною. Об’єкт входить до загальнодержавного проекту «Велике будівництво». Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.
     
     - Наша ціль на цей рік – привести до ладу понад 100 км автошляхів місцевого значення. Крім цього, у регіоні ремонтуються магістралі національного значення, – зазначив очільник регіону Олександр Бондаренко. – За програмою Президента України «Велике будівництво» оновлюють ділянку траси Н-11.
     
    Дорожники одночасно працюють на різних ділянках дороги. Вони знімають старе покриття та улаштовують вирівнювальний шар із чорного щебеню та асфальтобетону. А ще проріджують чагарники на узбіччях аби розширити проїжджу частину.
     
    Рух в місцях проведення робіт здійснюється в реверсному режимі. Водіїв просять буди уважними – дотримуватись швидкісного режиму та звертати увагу на попереджувальні знаки.