Як у Кропивницькому ведуть боротьбу з амброзією?

  • 4 серп. 2020 16:40
  • 536
    • Новина Як у Кропивницькому ведуть боротьбу з амброзією? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Для тих, хто читає мої дописи і знає, що за моєї ініціативи у місті була прийнята програма боротьби з амброзією, хочу повідомити про хід виконання зазначеної програми, пише у ФБ начальник спецінспекції Андрій Максюта.
     
    "Сьогодні відбулось засідання робочої групи по координації проведення робіт зі знищення амброзії. На засіданні були присутні головні виконавці програми: керівники Головного управління ЖКГ, комунального підприємства "Благоустрій", спецінспекції, представники районних у місті рад.
     
    Основну боротьбу з амброзією в місті веде, і це логічно, КП "Благоустрій". Працівники підприємства викосили 13,5 га ділянок загального користування з амброзією. Проте наявної техніки на підприємтсві не вистачає для проведення повноцінної роботи по знищенню амброзії, тому планується придбати для КП ще 5 косарок.
     
    Також було вирішно скласти перелік земельних ділянок, що перебувають в приватній власності, на яких систематично порушуються правила благоустрою, не знищується буря’н, для подальшої роботи з нерадивими господарями інспекторів спецінспекції" - йдеться у повідомленні.