Кропивницькі рятувальники здобули «срібло» в змаганнях з легкоатлетичного кросу

  • 31 лип. 2020 13:00
  • 887
    • Новина Кропивницькі рятувальники здобули «срібло» в змаганнях з легкоатлетичного кросу Ранкове місто. Кропивницький
     
    31 липня у Кропивницькому відбулись комплексні спортивні змагання з легкоатлетичного кросу серед колективів фізичної культури Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» України в рамках «Динаміади-2020».
     
    Всього у змаганнях брали участь п’ять команд колективів силових структур області, які змагались у легкоатлетичному кросі: жінки долали дистанцію в 1000 м, а чоловіки здійснили забіг на 1000 та 3000 м.
     
    Честь Управління ДСНС у Кіровоградській області захищали 5 спортсменів, які гідно представили Службу порятунку: Зеленяк Марія, Стаднік Владислав, Олійник Олександр, Берьозкін Максим та Ковальов Дмитро.
     
     
    Окремо слід відмітити Марію Зеленяк – спортсменка-рятувальниця виборола 1-ше місце в індивідуальному заліку в забігу на 1000 м, а Стаднік Владислав зайняв 3-тє місце на цій же дистанції серед чоловіків.
     
    Зусилля кожного спортсмена дозволили команді Управління ДСНС у Кіровоградській області вибороти «срібло», поступившись спортсменам-нацгвардійцям. Третіми стали спортсмени Головного управління Національної поліції в області.
     
    Керівництво та увесь колектив Управління ДСНС у Кіровоградській області щиро вітає наших спортсменів та тренера із перемогою та зичить успіхів у наступних змаганнях.
     
    Прес-служба У ДСНС в області