У регіоні заарештували групу, що виготовляла "палену" горілку (ФОТО)

  • 30 лип. 2020 10:04
  • 852
    • Новина У регіоні заарештували групу, що виготовляла «палену» горілку (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині припинили діяльність групи осіб, яка виготовляла та збувала недоброякісні алкогольні вироби 
     
    Завдяки скоординованим прокуратурою Кіровоградської області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівники фіскальної служби області припинили діяльність групи, яка незаконно зберігала і виготовлляла алкогольні напої та спирт. З незаконного обігу вилучили підакцизної продукції на загальну суму 8.5 млн грн.
     
     
    Встановлено, що група розгорнула свою незаконну діяльність із придбання, зберігання та реалізації підакцизних товарів на території Кіровоградської та Черкаської областей. 
     
    Незважаючи на методи конспірації, діяльність спритних ділків вдалося викрити та припинити.
    З метою встановлення осіб, які забезпечували безперебійне постачання алкогольними напоями Кіровоградщину, правоохоронці навідались до сусідньої області.
     
    Під час обшуків знайшли підакцизну продукцію на загальну суму майже вісім з половиною мільйонів гривень. Зокрема,  з незаконного обігу вилучили понад 29 тон незаконно виготовленого спирту, 3 тонни незаконно виготовлених алкогольних напоїв, 480 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України.
     
    Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців  вдалося  попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.
    На даний час  триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо оголошення підозри причетним до скоєння цього кримінального правопорушення.