Хто став лауреатом премії фотохудожників імені Василя Ковпака? (ФОТО)

  • 29 лип. 2020 10:03
  • 824
    • Новина Хто став лауреатом премії фотохудожників імені Василя Ковпака? (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У міській раді Кропивницького назвали лауреата премії фотохудожників імені Василя Ковпака у 2020 році, інформує сайт міської ради.
     
     28 липня у міській раді Кропивницького пройшло засідання конкурсної комісії на здобуття міської премії фотохудожників імені Василя Ковпака під головуванням секретаря міської ради Андрія Табалова.
     
    - Премія за майстерність у царині фотомистецтва вручатиметься у Кропивницькому вдруге, - відзначив Андрій Табалов, - а тому на плечах членів теперішнього складу комісії висока відповідальність, щоб конкурс мав статус престижного, не знівелював себе, сприяв популяризації нашого міста, був потужним стимулом для фотохудожників презентувати Кропивницький, його історію, архітектуру, культуру на теренах України і за її межами.
     
    У другому міському конкурсі фотомистецтва взяли участь четверо майстрів об’єктива. Редакція вісника міської ради Кропивницького «Вечірня газета» делегувала для участі у творчому змаганні власного фото кора Олександра Шулешка. Національну спілку фотохудожників України представляв голова обласної організації Олег Шрамко. Серйозну конкуренцію їм створили фотограф – волонтер цікавого проєкту «Баба Єлька», позаштатний кореспондент «Нової газети» Олександр Майоров і фотограф та дизайнер рекламної агенції «Антураж А» Сергій Марущак.
     
    За результатами голосування, перемогу з перевагою в один голос і звання лауреата міської премії фотохудожників імені Василя Ковпака у 2020 році здобув Олександр Шулешко.
     
    Вручення диплома переможця і грошової частини премії відбудеться під час чергового сесійного засідання міської ради Кропивницького.