Як у Кропивницькому обирали Королев (ФОТОРЕПОРТАЖ)

  • 28 лип. 2020 09:14
  • 2048
    • Новина Як у Кропивницькому обирали Королев (ФОТОРЕПОРТАЖ) Ранкове місто. Кропивницький

    Днями, в одному із закладів Кропивницького відбувся регіональний конкурс краси «Королева Кропивницького 2020» та всеукраїнський конкурс «Королева Центральної України 2020».

    Про це повідомляє "Утренний город". 

    Захід було проведено з дотриманням карантинних вимог: учасниці, як на подіумі так і за лаштунками дотримувались дистанції, всі гості пройшли температурний скринінг, дезінфекцію рук та були розташовані за столиками не більше 4 осіб.

     - Звісно, дуже важко організовувати захід в умовах карантину. Але ми вирішили не відміняти проведення. Проведення заходу і в таких умовах є важливим моментом і для конкурсанток і для нас самих, - зазначають організатори.

    Так, у конкурсі взяли участь 13 красунь. Конкурсантки виходили на показ-візитівку, згодом відбувся вихід у яскравих національних вбраннях та дефіле у купальниках. Під час фінального виходу дівчата влаштували показ у вечірніх сукнях.  

    Крім цього, гостей заходу розважали виступами відомі у місті виконавці – Олексій Козачинський та Наталія Камінська. Також під час конкурсу глядачам були представлені колекції одягу від дизайнерів Олександра Працкова та Олени Запісочної.

    Всі учасниці отримали цінні призи, подарунки, квіти від партнерів заходу та звісно - головні титули і нагороди!

    «Королевою Кропивницького 2020» стала – Жасмін Якубовська, а «Королевою Центральної України 2020» - Валерія Бєркова!

    Двоє дівчат представлятимуть наш регіон та місто на національному конкурсі краси «Королева України 2020» проведення, якого заплановано на осінь цього року. Тож побажаємо дівчатам успіху у підготовці та участі у конкурсі!

    Також читайте: У Кропивницькому обрали New Universal Model 2020

    Ірина Лягул