Як тепер виглядає кільце біля аеропорту у Кропивницькому? (ВІДЕО)

  • 27 лип. 2020 12:16
  • 1763
    • Новина Як тепер виглядає кільце біля аеропорту у Кропивницькому? (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький

     

    Оновлення кільця біля аеропорту та відрізку вулиці від Короленка до мосту завершене: нове дорожнє покриття, нові тротуари, бордюри та розмітка.

    Про це повідомляє у ФБ міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

    Паралельно здійснюється капітальний ремонт вулиці Габдрахманова від Вокзальної до Юрія Бутусова, укладено угоди на виконання капітальних ремонтів по Василя Нікітіна, Петра Левченка, Чернишевського від Водоп’янова до провулку Алтайського, та по провулку Алтайському.

    Продовжуються роботи з капітального ремонту на низці об’єктів, які є перехідними з 2019 року – по провулку Об’їзному, Харківській, Степана Разіна, від Степана Разіна до провулку Степового та Далекосхідного кладовища, Кропивницького, Осмьоркіна, Братиславській від Авіаційної до річки Інгул. Укладено угоди на продовження капітального ремонту дорожнього покриття по кількох перехідних об’єктах: Приміська від Луганської до греблі річки Сугоклея, Шкільна від Микитенка та Архітектора Достоєвського до Ксенії Ерделі, Нижня Прирічна.

    Також продовжуємо ремонт внутрішньодворових доріг, вісім об’єктів із запланованих на 2020-й вже завершені, на п’ятнадцяти адресах роботи тривають, на два об’єкти виготовлено проєктно-кошторисну документацію, ще три знаходяться на експертизі.

    Читайте також: Кропивницький: Андрій Максюта "застукав на гарячому" викрадачів асфальту (ВІДЕО)

    Зокрема капітальний ремонт вже виконаний за адресами: Вокзальна, 22, 31 та 31 корп. 3, Академіка Корольова, 15, Шатила, 3, Волкова, 30 та 16 корп. 2, Євгена Тельнова, 10/16, Кременчуцька, 11.