Кропивницька громадськість звинувачує владу у державній зраді

  • 27 лип. 2020 11:21
  • 1260
    • Новина Кропивницька громадськість звинувачує владу у державній зраді Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницький осередок Руху Опору Капітуляції протестуватиме проти капітуляції. Про це у ФБ пише РОК Кропивницький
     
    28 липня о 16.30 на площі Героїв Майдану активісти Кропивницького осередку Руху Опору Капітуляції розпочнуть акцію «Наша армія - миру гарант, а Росія - окупант!». Учасники заходу вирушать колоною від площі Героїв Майдану по вулиці Дворцова до обласного управління СБУ, де проведуть мітинг і зареєструють заяву про злочин за статтею «державна зрада».
     
    - Зе-влада перейшла до активної фази підписання капітуляції - нині вони забороняють не тільки відстрілюватись, а й використовувати безпілотники, проводити розвідку на окупованій території, робити укріплення, рятувати поранених... зрадники намагаються остаточно здати Україну ворогу. Не допустимо цього! У вівторок, 28-го липня, о 16.30 збираємось на площі Героїв Майдану, і звідти - йдемо до обласного СБУ, подати заяву про вчинення злочину - державної зради. Не будьте байдужими, приходьте!, - зазначив координатор Руху опору капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.
     
    Нагадаємо, нещодавно у Мінську було узгоджено домовленість про нове «перемир’я». Фактично, оголошуючи «перемир’я», влада знезброїла нашу армію:
     
    Ми позбавлені права відкривати вогонь у відповідь. Тобто, ми стаємо мішенню.
     
    Ми позбавлені права вести розвідувальну діяльність. В умовах бойових дій це означає, що армії «викололи очі».
     
    За будь-який опір агресору наших військових можуть притягнути до дисциплінарного покарання.
     
    Росія практично перетворюється на спостерігача. Україну змусять домовлятися з так званими ЛДНР.
     
    Якщо Україна згодиться на цей крок – ми отримаємо поразку у війні.
     
    В той же час, Кіровоградське обласне СБУ єдине в Україні, яке веде розслідування інцидентів, пов'язаних з розведенням сил на Донбасі, візитом Президента Зеленського в Оман та створенням "консультради" з бойовиками як одну справу про держзраду. Справу було відкрито за заявою координатора РОК Дмитра Сінченка.