У Кропивницькому безробітні можуть навчитися кравецькій справі

  • 27 лип. 2020 10:10
  • 655
    • Новина У Кропивницькому безробітні можуть навчитися кравецькій справі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Одними з найзатребуваніших фахівців на сучасному ринку праці є фахівці кравецької справи. Кравці можуть працювати на підприємствах швейної галузі, в ательє, салонах, у приватних підприємствах, а також як викладачі у професійних навчальних закладах, як майстри виробничого навчання з професії.
     
    Якщо Ви бажаєте опанувати зазначену професію – 29 липня поточного року, на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання. Термін навчання - 9 місяців.
     
    Нині, незважаючи на різноманіття моделей та виробників одягу, професія кравця актуальна як ніколи. Адже оригінальні, ексклюзивні речі, пошиті на замовлення, цінують завжди і більш затребувані, аніж масовий пошив.
     
    Тож, якщо Вас зацікавила можливість опанувати нову для Вас професію звертайтеся до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна або базова загальна середня освіта,
    • вік особи не менше 18 років,
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості