У Кропивницькому необережний водій врізався у стовб (ФОТО)

  • 27 лип. 2020 09:28
  • 1024
    • Новина У Кропивницькому необережний водій врізався у стовб (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У неділю вночі, з 26 на 27 липня, як повідомляє у ФБ Міська рада м. Кропивницького, УАЗ протаранив стовб вуличного освітлення по вулиці Січова 19 (район Новоолексіївки, аеропорту).
     
    Внаслідок ДТП "бобик" пошкодив опору зовнішнього освітлення.
     
    Під час патрулювання містом інспектори помітили автомобіль УАЗ, який рухався у темну пору доби з несправними фарами. Подія трапилась вчора близько 1-ї години на вулиці Січова, інформує Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    На вимогу зупинитись водій вдався до втечі. Проте невдовзі він не впорався з керуванням і наїхав на електроопору, яка впала на його УАЗ.
     
     
    Патрульні відсторонили водія від керування автівкою. У салоні було троє пасажирів, серед них – одна дитина. Поліцейські перенесли хлопчика у безпечне місце, оскільки була небезпека травмуватись. На місце події патрульні викликали швидку медичну допомогу та слідчого.
     
    Також інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, але він забажав пройти огляд у лікарні. Результат – 1,89 проміле. Це майже у 10 разів перевищувало допустиму норму.
     
    На 29-річного водія патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами), ст.122-2 (Невиконання вимог на зупинку), ч.2 ст.126 (Керування авто особою, яка не має такого права), ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
     
    Про пошкодження електроопори інспектори повідомили відповідні служби, які провели роботи з усунення небезпеки.