У Кропивницькому формується Громадська рада

  • 22 лип. 2020 18:02
  • 798
    • Новина У Кропивницькому формується Громадська рада Ранкове місто. Кропивницький
     
    Установчі збори з формування Громадської ради при Виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького відбудуться 30 липня, інформує сайт міської ради.
     
    Як повідомили у відділі з питань внутрішньої політики міської ради, ініціативна група з підготовки установчих зборів Громадської ради 2020-2022 рр. розглянула заяви від представників 42 інститутів громадянського суспільства, поданих для участі в установчих зборах.
     
    На підставі поданих заяв, за результатами розгляду та опрацювання документів, ініціативною групою складено список кандидатів до складу Громадської ради 2020-2022 рр. та список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах із зазначенням підстави для відмови. Дані списки оприлюднені на офіційному сайті міської ради у розділі: “Громадянам” — “Громадська рада” — “Установчі збори 2020” — “Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради при Виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького (2020-2022 рр.) про проведення та учасників установчих зборів”: http://kr-rada.gov.ua/ustanovchi-zbori-2020/
     
    Біографічні довідки, фото, мотиваційні листи кандидатів до складу громадської ради; відомості про результати діяльності інститутів громадянського суспільства тощо оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради у розділі: “Громадянам” — “Громадська рада” — “Установчі збори 2020” — “Учасники установчих зборів”: http://kr-rada.gov.ua/ustanovchi-zbori-2020/uchasniki-ustanovchih-zboriv/
     
    - Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах, та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства, - зазначила начальниця відділу внутрішньої політики Оксана Горбенко. - Строк повноважень складу громадської ради — два роки. Членство в громадській раді є індивідуальним.
     
    Установчі збори з формування Громадської ради при Виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького (2020-2022 рр.) відбудуться 30 липня 2020 року в приміщенні Міської ради міста Кропивницького (вул. Велика Перспективна, 41), 4 поверх, каб. 426.
     
    Початок зборів о 14.00. Початок реєстрації о 13.00.
     
    При собі мати документ, що посвідчує особу. Участь у голосуванні за довіреністю не допускається. Захід буде проводитися з дотримання протиепідемічних та санітарних норм.