ПриватБанк увійшов до десятки кращих банків Центральної та Східної Європи 2020 року - Euromoney

  • 20 лип. 2020 19:10
  • 910
    • Новина ПриватБанк увійшов до десятки кращих банків Центральної та Східної Європи 2020 року - Euromoney Ранкове місто. Кропивницький
     
    Український ПриватБанк в 2020 році увійшов до десятки кращих банків Центральної та Східної Європи. Як повідомив британський Euromoney, ПриватБанк увійшов до переліку кращих банків регіону, отримавши номінацію "CEE's best bank transformation".
     
    Як відзначили експерти одного з найавторитетніших економічних видань, високий прибуток і ефективна робота державного ПриватБанку після його націоналізації стала найзначнішим результатом банківської трансформації року на ринку Центральної та Східної Європи.
     
    - Трансформація ПриватБанку є ще більш вражаючою, враховуючи, що вона проходила на тлі постійного тиску на банк і його керівництво з боку колишніх власників, - йдеться в публікації Euromoney. - Успіх, досягнутий банком, говорить про натхнення та важку роботу, це робить ПриватБанк переможцем в цьому році серед банків Центральної та Східної Європи за кращу трансформацію.
     
    При цьому, ПриватБанк став першим українським банком, який увійшов в рейтинг кращих банків регіону за всю історію "Euromoney's Awards for Excellence" і одним з небагатьох локальних банків, який був включений в регіональний рейтинг разом з провідними європейськими та американськими банківськими групами.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку