Кіровоградщина: Дорога на Кривий Ріг відновлюється (ФОТО)

  • 16 лип. 2020 19:02
  • 795
    • Новина Кіровоградщина: Дорога на Кривий Ріг відновлюється (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники ТОВ «СП «Автострада» майже 5 кілометрів за тиждень засипали органо-мінеральною сумішшю та вирівнювальним шаром пористого асфальтобетону. Подвійний контроль за послідовністю та якістю робіт забезпечують лабораторії фірми-підрядника та замовника – Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.
     
     
    За попередніми висновками, і матеріали якісні, і сама робота виконується згідно з затвердженими стандартами.
     
    На цьому 5-кілометровому відрізку ще будуть вмонтовані дві водопропускні труби, а потім і укладений верхній шар крупнозернистого щебенево-мастикового асфальтобетону.
     
    Активно ремонтують свої ділянки й інші підрядники – ТОВ «Ростдорстрой» та компанія «Онур». Відповідно, одесити на 8 км вирубують поросль, на 11 км провели фрезерування покриття, підсипали ґрунт на узбіччя на 5 км та влаштували 1 км регенерації методом холодного ресайклінгу. Турки ж за цей час на майже 5 км дороги спланували узбіччя, уклали шар з відсіву на ділянках розширення та уклали основу на відрізку в 900 м.
     
    Нагадаємо, ремонт дороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя проходить в рамках програми Президента «Велике будівництво» за кошти державного бюджету.
     
     
    Прес-служба САД у Кіровоградській області