Безробітні Кіровоградщини можуть отримати освіту «Контролера-касира»

  • 16 лип. 2020 10:03
  • 772
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть отримати освіту «Контролера-касира» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професія контролер-касир – одна із найпоширеніших у сфері торгівлі. Від якості роботи контролера-касира залежить довіра й пошана покупців до обраного магазину.
     
    З метoю пiдгoтoвки виcoкoквaлiфiкoвaних прaцiвникiв за цією професією нa бaзi Одеського центру професійно-технічної освіти зa cприяння oблacнoгo центру зaйнятocтi. Тож, для безробітних громадян з Кіровоградщини з 20 липня рoзпoчинається нaвчaння. Курc нaвчaння тривaтиме 4,5 мicяцi.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна або базова загальна середня освіта,
    • вік особи не менше 18 років,
    • медична довідка.
     
    Під час навчання у центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості майбутні контролери-касири вивчають: основи касових операцій, основи економіки праці й виробництва, етика ділового спілкування, товарознавство продовольчих та непродовольчих товарів, техніка та механізація торговельних розрахунків тощо.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi