"Ранкова кава" у Кропивницькому змінює формат

  • 15 лип. 2020 12:15
  • 1407
    • Новина «Ранкова кава» у Кропивницькому змінює формат Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 14 липня, відбувся заключний ефір «Ранкової кави» на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. Під час ефіру розповіли про тих, хто працював у програмі впродовж десяти років, також повідомили глядачам про новий формат ранкового шоу на Суспільному. 
     
    - Сьогодні ми провели особливий ефір ранкового шоу — відзначили 10 років програмі «Ранкова кава». Про проєкт говорили ті, хто був його обличчями в різні роки. Для багатьох наше шоу стало стартовим майданчиком в кар’єрі. Ранковий ефір це завжди виклик і можливість, які подолає тільки той, хто цей стиль життя прийняв за основу, саме в такій тезі об’єдналися думки колег з ранків різних років,  — розповідає продюсерка Кропивницької філії Суспільного Олена Кваша.
     
     
    Ранкове шоу нашого краю можна надалі слухати на Українському Радіо Кропивницький.
     
    - Чудовий досвід! Зрозуміла, що вставати дуже рано це не страшно і можна багато чого встигнути! Насолоджувалась приємним хвилюванням перед складними ефірами) У цій програмі розумієш, що прямий ефір це дуже весело, особливо коли усе несподівано! - свої враженями поділилася ведуча ранкової програми Мілана Панченко.
     
     
    Вже завтра стартує всеукраїнська програма «Ранок на Суспільному», у виробництві якої беруть участь всі філії.
     
    - Це новий епізод в історії ранків. Він інший, я би сказала, дещо складніший, потребує постійного вирішення не тільки творчих питань, а й технічних, оскільки значно зросли вимоги до якості матеріалів. Попри ці виклики ми змістовно представлятимемо область в національному ефірі, — розповідає продюсерка Кропивницької філії Суспільного Олена Кваша.
     
    «Ранок на Суспільному» філії виготовлятимуть спільно за принципом «усі для всіх». Програма триватиме 2,5 години, 70% контенту вироблятимуть команди в регіонах, 30% створюватимуть працівники Київської філії. Проєкт має на меті об’єднати велику аудиторію Суспільного, згуртувати філії довкола викликів і досягнень країни, показати локальні історії широкому колу глядачів.
     
     
    Кропивницьку команду представлятиме Вікторія Колосова, вона готуватиме три рубрики, подієві сюжети та за потреби включатиметься у міжрегіональний ефір з місця подій. Також ранкова команда співпрацюватиме з департаментом цифрових платформ і найкращі рубрики та сюжети будуть адаптовані для діджитал-платформ регіонального суспільного мовника.
     
     
    Ірина Лягул